V tomto množství jsem nikdy uzeninu nedouzoval, přesto si dovolím pár postřehů. Do udírny bych dal spíše klobásky než párky. Budete potřebovat spíše "ohřívat kouřem" než klasicky udit. Takže tomu bude odpovídat i teplota - okolo 80 stupňů C a párky by Vám mohli při neuhlídání teploty praskat. Přívod kouře stačí metr trubky, některé přenosné udírny mají topeniště přímo dole pod udírnou. "Ohřáté" klobásy jsou celkem rychle, pokud mají být cítit kouřem nechal bych je tam zhruba hodinu - teplotu klobás poznáte hmatem. Do takto velké udírny by se Vám mohlo vejít v pohodě 25 kg klobás.
Já vlastním dřevěnou udírnu 0,6 *,06 m a když udím svoje klobásky nebo maso, tak reguluji teplotu takto. Bedna je na vyzděné podezdívce ze šamotek, nemá vrch (střechu), který nahrazuji dřevěnou desku o něco větší než je bedna a tuto desku otáčím a tím mi v rohách vznikají trojúhelníkové otvory, kterými uniká kouř. Dle potřeby takto jednoduše reguluji uzení.