Takto to není správně položená otázka.
Jde o výtěžnost. Ta se udává v % ze živé váhy. Zatímco obyčejná plemena mají výtěžnost kolem 50% a ještě k tomu údajně méně kvalitního masa, tak vyšlechtěná tzv. masná plemena kolem 55-60% a brojleři ve velkovýkrmech můžou dosahovat výtěžnost až 65%. Takže, králík se živou váhou 3 kg a s výtěžností 50% dá 1,5 kg masa (včetně poživatelných vnitřností) a stejně těžký králík plemena s velkou výtěžností může mít i 1,8 kg čisté váhy a i víc a údajně kvalitnějšího masa (krátká vlákna).
Volně cituju knihu Chov Králíků od ing L. Dvořáka.
Něco na tom je, jak jsem si kdysi vyzkoušel. Ale. Ony ty "pouliční směsky" jsou zase vitálnější a zdravější a tak je třeba uvážit, zda přešlechtěného brojlera, náchylného k nemocem a nebo tu "směsku", co asi pomaleji roste a má menší výtěžnost, ale je to zdravé a má menší ztráty úhynem atd.