Předpěstování košťálovin
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 60.9 (?), 9.2.2024 9:29
Kde jsi ten Expres koupil a co je na sáčku napsáno?
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
walter. - Diamantový Zahrádkář (1943) - 168.103 (?), 9.2.2024 12:36
Ta sadba vlevo květák určitě není, tak zbývá kapusta, asi nějaká kadeřavá. Noo, nechci vás, pane Miloši zklamat, ale co zamýšlíte s tím pekingským zelím? P. zelí se pěstuje až koncem léta, výsev zpravidla od poloviny června do poloviny července, výsadba sazenic pak přibližně o měsíc později. Sklizeń pak koncem září až listopad. Při dřívějším výsevu a pěstování půjdou rostliny do květu a netvoří hlávku, což není žádoucí. Možná byste pane Miloši mohl z košťálovin zkusit třeba klasiku a ještě nyní zasít třeba to samé, co já nebo podobné, tyhle sorty pěstuji už asi 10 let. Výsev nyní, výsadba koncem března, sklizeň v červnu. Co vy na to? Walter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3300) - 60.9 (?), 9.2.2024 12:18
Díval jsem se na tu stránku Alegre, nic moc. Jak jsi na ně přišel. Od nich bych asi semena nekupoval.
Já jsem 4.1. namočil semena košťálovin cca na 20 h a dvou salátů na 3 h..1. jsem to všechno vysel. Udělal jsem školáckopu chybu, když jsem dal dohromady košťáloviny a ty saláty. Košťáloviny klíčily už za dva dny (při těch cca 24 °C, saláty nic. Všechno jsem zasypal a dal na okno (cca 18 °C). Před dvěma dny, začal vykukovat ledový salát Ledano, Bremex nic. Dnes to vypadá takto.
Vladimír
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|