Na sušení volíme vždy kyselejší jablka, po usušení jsou chuťově výraznější. Sušíme v sušičce, jablako jsou pěkně světlá a nemám doma octomilky. Zmíněnou sušku Eta jsme koupili jako druhou a nejspíš má nějak jinak nastavený termostat, vždycky všechno upeče.
Dobrý večer, známá má teplovzdušnou sušičku potravin Karina a je z ní nadšená, suší v ní nejen ovoce, ale i rajčata, houby a zeleninu (místo podravky do polévky). Sušené hrušky jsem ještě nejedla a to je přitom tak miluju :)
Na sušení volíme vždy kyselejší jablka, po usušení jsou chuťově výraznější. Sušíme v sušičce, jablako jsou pěkně světlá a nemám doma octomilky. Zmíněnou sušku Eta jsme koupili jako druhou a nejspíš má nějak jinak nastavený termostat, vždycky všechno upeče.
Odporúčam kúpiť sušičku od fy Zelmer. Má až 5 etáží a veľmi tichý dvojrychlostný ventilátor. Ovocie bolo vždy perfektne usušené. Bohužiaľ, tak dôkladne sme ju pred 2 rokmi doma uložili, že ju s manželkou doteraz nemôžeme nájsť. Paľo
Za nejlepší sušičku (vyzkoušel jsem ale jen 3) považuji Ezidri. Určitou nevýhodou je absence časového spínače.
Opakuji, že na jablka v topné sezóně sušička není nutná.
První byla nějaká no name zmarketu za pár stovek.
Druhá ABC - dnes Bielmeier. Ta je dobrá, snadno se myje, může se sušit i prášek
Ezidri je rychlejší, má větší kapacitu, přesnější termostat