Konference

host - 175.34 (?) 
5.5.2011 13:25
Pokiaľ teda krystalické hnojivo bolo určené aj na listovú aplikáciu a neprekročil ste koncentráciu, ostáva pre mňa opäť jediné vysvetlenie v znížení mrazuodolnosti u tejto konkrétnej odrody vplyvom aplikácie akaricídu Omite posilneného možno aj účinkom anorg.látok v hnojive. Predpokladám, že v čase postreku nebola priveľmi vysoká teplota vzduchu. Nemá zmysel s tým niečo robiť, iba sledovať. Paľo

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 196.170 (?), 5.5.2011 14:05

Hnojivo jsem aplikoval zálivkou, ne postřikem na list. Teplota v době aplikace Omnite byla něco kolem 20 C, v návodu píší, že je to ideální teplota pro aplikaci. Den předem jsem stříkal Kalypso na meruňku, nevypláchnul jsem postřikovač. Mohla kombinace Omnie a Calypso tot způsobit? Běžně jsem dříve kombinoval např. Calypso + Baycor, ale kombinace Omnite a Calypso by asi nebyla dobrá ne? Nicméně množství by bylo nepatrné.

host - 175.34 (?), 5.5.2011 21:23
Zvyšky Calypsa nemohli spraviť problém. Mohla to spraviť individuálna reakcia práve tohto stromu či odrody s postrekom Omite. Čas ukáže, čo sa z toho vyklbe a či sa neukážu ďalšie príznaky, ktoré pomôžu spresniť diagnózu. Paľo
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz