ano, uz je na to neskoro... teda do drevenych spalikov urcite... v slame by sa to dalo, pokial mate vhodnu pivnicu... slamu treba posekat na drobno, potom ju poriadne prevarit, pripadne zaparit horucou vodou (velmi dolezite kvoli odstraneniu spor pliesni, takze to neodflaknite):))... ja som tento rok naockoval hlivu do spalikov z vetvy orecha, ktoru som zrezal zaciatkom roka... spalik som zvrchu narezal motorovou pilou-vytvoril som mriezku, do ktorej som nasadil sadivo hlivy... vrsok spalika som prikryl dalsim okruhlym odrezkom z orecha a cele som to nechal stat v pivnici v igelitovom sacku asi 6tyzdnov... sem-tam som sa na to pozrel a troska navlhcil... toto cele som robil tusim niekedy koncom jula... po uplynuti 6 tyzdnov, ked uz boli spaliky pekne pokryte bielym podhubim, vybral som ich a zasadil v zahrade pri plote (v tieni) a polieval tak, aby podhubie nevyschlo... teraz mi uz rastu male hlivy, tak som zvedavy, ci tomu tak bude aj na druhy rok...:))..prajem vela uspechov v pestovani a ak bude neuspech, treba skusat a vysledok sa urcite dostavi...:)..pekny dnik vsetkym citatelom tejto stranky prajem zo Slovenska!