Zlodějina Kavapo

host - 49.24 (?)
18.4.2017 15:50
Tak zde take bohuzel musim napsat negativni zkusenost. Objednala jsem si mesic predem 10 modrych, 10 sussex slepicek a kohouta. Vse mi potvrdili, upozornovali sms predem!! Prijela jsem na misto a bylo mi receno ze uz je jen 10tech modrych :-O Kdyz mi je pan pytloval..musela jsem pronest otazku zda jsou vubec cisti..protoze dominant modry si predstavuji jinak nez nektere ty co mi daval do pytle (celobezova nebo misto tmave sedeho krku peri hnede..) Samozrejme si pan stal za tim ze jsou cisty... :-/
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 31.121 (?), 27.6.2015 17:07

Jak tady čtu je to výborná firma. Z 20 kuřat jich mám pouze 8. Arogantní komunikace, reklamace neberou. Majitelka patří do prouhatých tepláků.

host - 157.239 (?), 27.6.2015 20:11

Je tady nějaký právník? To už je přece dávno na hromadnou žalobu...

host - 223.253 (?), 28.6.2015 2:21

Reaguji na to, že si někdo opakovaně objedná u neseriozní firmy, po negativních zkušenostech opět znovu a pak si stěžuje.  Na koho? na sebe by si měl stěžovat. Komu není rady, tomu není pomoci.

host - 230.5 (?), 25.7.2015 10:44

Je to lumpárna, koupil jsem slepičky za 190kč.místo za 170kč.Mám je šestý den, od té doby se žádné potravy nedotkla, od prvního dne jsou apatická, nahrbená,nevnímají okolí.kopupil jsem jich pět, tři již chcípli, počítám,že ty poslední dožijí pondělí.Volal jsem do Kavapa, odkázali mě na reklamační linku, bohužel,nikdo to nezvedne.Takže mou reklamaci nemá kdo uznat.Takže jsem přišel díky nehorázné lumpárně o 1000Kč.Firma uvádí, že jsou veterinárně ošetřená.Od prvního dne, když z nich vypadne nějaký trus, je to červené, zakrvené.U nás ve vsi nejsem jediný se stejnými příznaky.Myslím, že by tuto firmu měla inspekce zrušit.Prodejní akce proběhla20.7.2015 po trati Blšany, Teplá,Tachov, Zbůch.Všude kde projeli, prodávali tento odpad.Je to to samé, jako je jednání šmejdů.

Šeiner Miloslav, Lubenec

host - 60.154 (?), 29.9.2015 12:50

Dobrý den, bohužel i já mám špatné zkušenosti s KAVAPO DRŮBEŽ. dne 18.9.2015 jsem koupila 3 nosné kuřice a 3 slepice ve snášce. Cena byla vyšší než maximální uváděná v letáku (klamavá reklama). Do druhého dne 1 nosná kuřice bez příčiny zahynula. Několikrát jsem se pokoušela o reklamaci, ale bez reakce a jakékoliv odpovědi.

Nechci tuto záležitost nechat bez reakce, budu informovat živnostenský odbor a média a budu trvat na zákonném postupu. Je mnoho stěžovatelů na tuto firmu, proto se tím kompetentní úřady začněte zabývat. Děkuji

host - 153.90 (?), 7.9.2015 15:01
Mám tu samou zkušenost.Oznámil jsem tuto zlodějnu meilem, ale bez odezvy.Kryjou řidiče.Zlodějský Kavapo.

host - 135.1 (?), 17.9.2015 16:33

Já koupila docela pěkné slepice, nesly, že jsem to nestíhala spotřebovávat. V posledních letech, ale i u slepic od jiné firmy, mají slepice krátkou životnost. Většina se jich nedožije dvou let. Mají posrané peří kolem kloaky, takový bílý výtok, přestanou nést a pojdou. Co to je? Dříve jsem tohle viděla jen u velmi starých slepic. Vím, že po roce je slepice na vyřazení a má se koupit nová. Jenže mě vždycky vydržely nést skoro tři roky. Co znamená ten virus napadající srdce? Dá se to chytit od slepic? Dříve byla zase nějaká bronchtida a to se snad od slepic chytit dalo.

Kavapo jsem zkoušela prvně, rok nést vydržely. Ti, co u nás jezdí, s nimi zacházejí celkem slušně. Když jsem kupovala od jiné firmy, tak jedni s nimi mlátili, s celou krabicí, až jsem se lekla. Jiná firma je měla pokálené, užmoulané a jedna za měsíc chcípla. Další měly průjem, smrad, až to v nose pálilo, tři měsíce. To bylo nejhorší, smrděl kurník i dvorek. V horku si slepice vůbec nekupujte. Počkejte. 

rendhark - (4) - 45.251 (?), 11.12.2015 10:58

Dobrý den. S touto firmou mám podobné zkušenosti. Koupil jsem od nich 15 kuřic. Do 2. dne jich 7 uhynulo. S housaty od nich mám podobnou zkušenost.

Bezouška - (1) - 44.62 (?), 23.12.2015 19:02

Mohu napsat jen svoje zkušenosti. Koupil jsem letos v polovině řijna tři červené slepičky při závozu do Benešova. Byly čisté a v dobrém stavu. Krmím je směsí pro nosnice Energys klasik a dostávají každý den zelené. Od poloviny listopadu snáší každá denně vajíčko. Jsem moc spokojen.

host - 49.24 (?), 18.4.2017 15:50
Tak zde take bohuzel musim napsat negativni zkusenost. Objednala jsem si mesic predem 10 modrych, 10 sussex slepicek a kohouta. Vse mi potvrdili, upozornovali sms predem!! Prijela jsem na misto a bylo mi receno ze uz je jen 10tech modrych :-O Kdyz mi je pan pytloval..musela jsem pronest otazku zda jsou vubec cisti..protoze dominant modry si predstavuji jinak nez nektere ty co mi daval do pytle (celobezova nebo misto tmave sedeho krku peri hnede..) Samozrejme si pan stal za tim ze jsou cisty... :-/
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz