Slepice si vyzobávají peří

host - 78.74 (?) 
25.10.2013 15:51

pane bože.. odpusťte mi že se sem přidávám ale vy se tady hádáte kvůli tomu jestli slepice můžou granule pro kočky a psi a nebo ne! slepice sežerou všechno co žerou ostatní.. i mrtvímu oko.. když nejsou granule moc velké tak nevím proč by je nemohli žrát :) já jim je dávám taky i konzervy pro psi asi už 4 roky ale jenom 3x za měsíc!! :) a jsou krásný.. samozřejmě jim dávám taky travičku, míchání a takový zbytky co zbydou..

Renča :)

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 245.130 (?), 26.10.2013 21:42

My se ale nehádáme, diskutujeme. Proč se hádat, pan Drůbežář ani já nemáme důvod. On nejí vejce od mých slepic, a já dávám pár granulí. Náhodou nepíše urážlivě, a má svůj a já svůj názor..  Hlavně ať jsou pipky spokojené. A já z nich mám radost.

host - 245.130 (?), 26.10.2013 21:56

Jo, jo, pane drůbežář, konzerva pro lidi je hrozná, smrdí, a vypadá jako pěkný blivajz, oproti konzervě pro kočky, v které jsou kusy masa, krevety, a nádherně voní. Dát vám ji na chleba, tak se olizujete jako kocour. No pokud rozumíte i vy slepicím, tak asi bychom si rozumněli. Stavím svým holkám a Karlovi kurník, takový slepičí kulturák. Do pondělka by snad měl být hotov. A mám nový přírůstek, amroksku a leghornu.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky13:14
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz