Goji - neplodí

host - 196.233 (?) 
24.11.2016 10:19

Reagujem aj na tie vyssie uvedene prispevky - ano goji kvitne pomerne neskoro, a u nas plodi az do novembra - my sme na juhu SLovenska, mozno kolegovia z Ciech nemaju vhodne poveternostne podmienky, ale my mavame podobnu urodu, ako je uverejnena na obrazkoch pana Hlavateho. Hnojim 1-2x vlastnym slepacim trusom. Ale je pravda, ze s predava hocico, a prvy pokus bol tiez nevydareny - asi mi predali nieco plane. Potom som si objednala goji od certifikovaneho pestovatela, a uroda je velmi dobra - cca 3 kg z jedneho kricka, co uplne staci - nie je to zasa ktovieaka deliktesa {trochu mdla chut s miernou trpkostou), ale kedze dozrieva v "davkach" opakovane, pojedame ju postupne a vydrzi v dost dlho chladnicke. Ako doplnenie zdraveho jedalnicka staci uplne jeden kricek.

Goji na kricku
Goji na kricku

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.223 (?), 24.11.2016 21:16
Pre 196.233: Pekná úroda! Inak tú vetu "Hnojím 1-2x vlastným slepačím trusom..." nemusíme brať až tak úplne doslova, však? :-) Ale vážnejšie, na fotke vidno že niektoré listy majú biely povlak, akoby pleseň. Ja to tiež neskoro na jeseň pozorujem, ale na úrodu to (zdá sa) vplyv nemá. IH
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34112:34
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz