Jedna z těch gigantických je Silk Road (2,5 m), ale nestačí jen zakoupit jednu cibulku a čekat na úspěch. Důležité je zvládnout pěstování a ta gigantická výška se dostaví po létech. Pěstování lilií je náročný koníček s nejistým koncem. Přesto fandím každému, kdo se dal na pěstování lilií. Já jsem toto období sklamání překonal a nyní se nebojím zakoupit i dražší jedince. Vladislav
Bohužel nejsem mám to jen jako zálibu, zahradničím od svých 15 let, teď je mi 30, baví mě to. a rád své výpěstky i fotím. Jelikož mám rád květiny a stále poznávám nové a nové objíždím i botanické zahrady a fotím co se mi líbí.
pod tímto nehezkým názvem je jistě prodává jedna firma - pokud možno, kupte si je u opravdových profesionálu, ony lilie budou lilie typu orienpet, jsou hodně vysoké, (ne všechny odrůdy), proto jim dali jejich název gigantické..
Jedna z těch gigantických je Silk Road (2,5 m), ale nestačí jen zakoupit jednu cibulku a čekat na úspěch. Důležité je zvládnout pěstování a ta gigantická výška se dostaví po létech. Pěstování lilií je náročný koníček s nejistým koncem. Přesto fandím každému, kdo se dal na pěstování lilií. Já jsem toto období sklamání překonal a nyní se nebojím zakoupit i dražší jedince. Vladislav