pod tímto nehezkým názvem je jistě prodává jedna firma - pokud možno, kupte si je u opravdových profesionálu, ony lilie budou lilie typu orienpet, jsou hodně vysoké, (ne všechny odrůdy), proto jim dali jejich název gigantické..
Bohužel nejsem mám to jen jako zálibu, zahradničím od svých 15 let, teď je mi 30, baví mě to. a rád své výpěstky i fotím. Jelikož mám rád květiny a stále poznávám nové a nové objíždím i botanické zahrady a fotím co se mi líbí.
pod tímto nehezkým názvem je jistě prodává jedna firma - pokud možno, kupte si je u opravdových profesionálu, ony lilie budou lilie typu orienpet, jsou hodně vysoké, (ne všechny odrůdy), proto jim dali jejich název gigantické..
Jedna z těch gigantických je Silk Road (2,5 m), ale nestačí jen zakoupit jednu cibulku a čekat na úspěch. Důležité je zvládnout pěstování a ta gigantická výška se dostaví po létech. Pěstování lilií je náročný koníček s nejistým koncem. Přesto fandím každému, kdo se dal na pěstování lilií. Já jsem toto období sklamání překonal a nyní se nebojím zakoupit i dražší jedince. Vladislav