Halehaven a Fairhaven
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.45 (?), 3.11.2023 17:30
Tak dobrá, pane Petře Nefotiči z Pardubic.
Nutit vás nikdo nemůže, když z toho máte paniku... Tak se těšíme na ty stokrát viděné mikrosnímky... Pořád dokola jako flašinet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 179.2 (?), 3.11.2023 17:46
Pane PzP pro lepší perspektívu je lépe zdokumentovat celý obrázek výpěstku s plodyPokud mi přistrčíte vyfocené plody přímo těsně k očím, tak jako mi to leze z monitoru, není možné vytvořit ucelený obraz.Rovněž schází pohled, jak přistupujete k tvorbě koruny.Myslím, že by to zajímalo nejenom mě. Nabízím, pokud nemáte čas, nebo nemožete, aniž bych vás vyrušoval moji přítomností, že navštívím zahradu *** p*d L.,projdu, a vyberu co možete, a co nemožete vyfotit, abych vás příliš nerozrušil nedejbože nerozčílil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.45 (?), 3.11.2023 20:23
PNzP - řečí jako koza bobků... Ostatně jako obvykle. A stačila jedna fotka stromu a pysky trollů jsou zacpané.
To by ale fotič mikrosnímků nesměl mít bobky. Proč je asi má...?
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.185 (?), 3.11.2023 21:20
234.45 - na to vaše napadání tady není nikdo zvědavý - neradíte, jen napadáte ostatní. Proč to tady znepříjemňujete ostatním? Máte z toho radost? Lída
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 234.45 (?), 4.11.2023 11:47
Pane Petře, zcela legitimní otázka na vás zněla, jestli jste ochoten zavěsit zde fotografii vaší opakovaně sesazované koruny meruňky VP.
Neumíte odpovědet nebo nechcete? Spoustou slov rádoby moderátora diskuze tuto jednoduchou otázku poměrně trapně obcházíte. Přitom stačí 1-2 slova (nechci, neumím, bojím se, netroufám si, nedá se, kašlu na vás, a just ne... atd....). Najdete odvahu odpovědět?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|