Hořké brambory



                  
host - 25.2 (?) 
23.7.2015 22:48

Ano Stando souhlasím s vámi. NIKDY se asi nestane, aby se vybrané brambory z podtrsu hned zpracovávaly. A časová prodleva, včetně případného opláchnutí a očištění většinou na "vydýchání" uplně stačí. Nemyslím si, že je toto odrůdou, ty jsou většinou vždy v pořádku. Včetně těch na výrobu škrobu, průmyslových, ale ty většinou opravdu nikomu nechutnají právě pro vysoký podíl škrobu.

  
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                  
host - 57.253 (?), 23.7.2015 23:50

Moc děkuji za vysvětlení.  

K té mé syrové bramboře, když jsem je krájela, byla hodně vodnatá a pevná.Není to tak, že bych snědla celou, jen jak krájím do hrnce, tak kostičku ochutnám.

Každopádně to zde nebudu zahlcovat a moc děkuji za názory.

   
host - 121.146 (?), 1.9.2022 12:39

Dobry den, prohledala jsem snad cely internet az jsem nasla vasi zkusenost. Vim, ze je prispevek opravdu hodne stary, ale chtela bych se zeptat, jak to mate ted - stale nemuzete jist brambory? Me se stalo neco podobneho. Uz nejakou dobu pocituji horkost a paleni v ustech po konzumaci brambor. Muj syn to ma take. Je mozne, ze jsme se oba priotravili a doted to pocitujeme? Predstava, ze uz si nedam brambory me trochu desi sad

Dekuji vam za odpoved

Andrea P.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34112:34
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika