milionbels

host - 99.106 (?) 
13.7.2007 12:50, zobrazeno: 36128x
Dobrý den, nevíte dají se v obchodě koupit semena milionbels? Jak je jinak možné je množit?

host - 215.1 (?), 13.7.2007 14:53

Všude mají předpěstovaný rostlinky a semínka jsem viděl taky v marketech i v drogerii na vesnici. Takže je to k sehnání v pohodě.

host - 50.90 (?), 9.8.2007 7:58
Prodávat semínka jsem nikdy neviděla, ale dají se namnožit řízky. Uštípnu, dám do vody a čekám až zakoření (jaro, podzim).

host - 96.243 (?), 11.8.2007 23:14
Píšete že se milionsbells dají řízkovat na jaře i na podzim. Jak rostlinky uchovat přes zimu? Děkuji Jitka

host - 110.98 (?), 16.10.2007 11:18
Také by mě zajímalo, jak je uchovávat. Prosím poraďte někdo! Je nejvyšší čas než venku pomrznou.

host - 172.4 (?), 17.10.2010 20:09

Taky by mě zajímalo, jak to udělat s řízky milionek. Letos byly fakt krásný i přesto počasí.. Posbírala jsem si semínka, včera jsem si udělala řízky, už stojí ve vázičkách a ještě plánuju seříznout původní květinu a pokusím se ji doma přezimovat.. Takže uvidím, který z těch tří způsobů mi do jara vyjde. Sbírání semínek byla teda piplačka, mají malinkaté semenáčky a občas byla "sradna" dostat z nich semínka, aby mi nevlítla do očí :-D

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo zkoušel přezimovat milionky - seříznutím a jak moc.A vypěstování rostlinek ze semínek? Jaké byly?

Jirinkasim - (1) - 168.122 (?), 28.5.2011 10:26

Dobrý den. Zatím jsem nezkoušela pěstovat ze semínka milion bells, ale petúnie už mi takto rostou třetí rok pořád ze stejné rostlinky. Na konci sezony s nimi nedělám vůbec nic, nechám je vysemenit. Před zimou zlikviduji staré rostlinky. Mám truhlíky na balkoně, které nechám i se semínky přes zimu. Jen na vánoce do nich napíchám okrasné větvičky. Jaké překvapení, když na jaře začnou růst samy od sebe. Ttruhlík je úplně plný, tak jen oddělím pár rostlinek, přesadím do nové země a dělají parádu celé další léto..:-) Takže zkusím takto nechat letos i milionky a uvidime.  Zjistila jsem to ten první rok, co přišla zima brzy a už se mi truhlíky nechtěly likvidovat, tak jsem je nechala žít vlastním životem. Bydlím v 10 patře, tak nevím, co by udělaly v přízemí nebo na zahrádce. Hodně štěstí. Jiřina

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz