Rozkládací altán 3x3 metry
|
|
|
|
|
|
|
PedroKV - Stříbrný Zahrádkář (127) - 16.68 (?) 25.7.2008 17:05, zobrazeno: 42223x
Ahoj, sháním na svatbu stan/altán. V půjčovnách mi řekli nehorázné ceny okolo 10 tisíc, rozhodl jsem se, že si asi koupím takové ty rozkládací altány z hyprsupr, co vydrží 3 dny-přesně tolik potřebuju (den před, svatba, den po). Jestli mám dát 10 tis. půjčovně nebo třeba i 5 tisíc za vlastní a ten pak třeba i pod cenou prodat, nebo si ho nechat, tak je to jasné. Buď můžu spojit ty obyčejné 3x3 metry (400Kč/ks), ale zas to nemá bočnice, nebo jsem viděl i rovnou větší, tuším 3x6 metrů i s bočnicema, ale rád bych si na webu prohlédl provedení a i cenu, ale nemůžu je vygooglit. Díky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chemický Alí - Diamantový Zahrádkář (1247) - 166.66 (?), 28.7.2008 13:03
Pedro! Držím palce, sám jsem před lety řešil podobný problém, (dnes mám pergolu) Sloužilo to dobře týden, i byl jsem líný skládat ten příšerný herberk, pak se zvedl vítr, ze zahrady byly slyšet divné, neznámé zvuky. Oba (shodou okolností též 3x3m) přístěnky se vytrhly z ukotvení a jako nepravidelné hroudy trubek, plachet a lanek putovaly přes plot, sousedovy záhony, keříky... Skončily o dvě zahrady dál na hrušni a věšáku na prádlo...
|
|
|
|
|
|
|
Veselka - (13) - 181.72 (?), 29.9.2009 10:49
Příspěvek je sice staršího data, ale třeba pomůžu někomu kdo bude řešit podobný problém...
Také jsme řešili altán na svatbu, potřebovali jsme větší rozměry a tak bychom museli spojit dva. Cena byla vysoká a tak po pátrání co s tím, přišel švagr s nápadem, který neměl chybu. Sehnali jsme si klasické staré lešení, v makru koupili pevné plachty (po té použity na zakrytí dřeva) a pevný, stabilní altán námi požadovaných rozměrů byl na světě.
|
|
|
|
|
|
|
host - 223.41 (?), 29.9.2009 12:04
Bez řádného ukotvení pártystan nelze provozovat. Dnes tak máme spoustu tyček ke kytkám.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 65.44 (?), 23.5.2010 19:06
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jste si přístřešek ROMA 3x3 pořídil, a samozřejmě pokud už jste jej sestavoval - jak jste spokojený s jeho montáží a případně i pevností konstrukce při užívání. Přesně tento přístřešek jsem si prohlížela, ale ještě jsem se pro jeho koupi nerozhodla. Děkuji Vám za Váš názor, Magda H.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|