Venkovní bar s výhledem na moře
Zdroj: www.redfin.com
Venkovní bar: pracovní lavice
Venkovní bar: skříňka
Venkovní bar: venkovní kuchyň
Postavte venkovní bar

Není nic lepšího než vychutnat si studený nápoj s přáteli během letních večerů. Pokud rádi hostíte párty a chcete svou zahradu či terasu povýšit na další úroveň, venkovní bar je skvělým řešením. S našimi nápady na venkovní bary se vaše zahrada stane oblíbeným místem pro setkávání během celé sezóny. Ať už hledáte jednoduché a přenosné řešení nebo trvalé a stylové instalace, máme pro vás inspiraci, jak vytvořit ideální venkovní bar pro každou příležitost.

Vytvořte venkovní bar z pracovní lavice

Přeměna pracovní lavice na venkovní bar je skvělým způsobem, jak být kreativní. Design inspirovaný pracovní lavicí nabízí jednoduchou montáž a dostatek úložného prostoru pro všechny potřeby na přípravu koktejlů pod širým nebem. Pro zvýšení pracovní plochy můžete na podpěry lavice umístit staré dřevěné bedny na nápoje, které nejenže zvednou výšku pracovní plochy, ale dodají i stylový vzhled. Nad venkovní bar můžete umístit pegboardovou stěnu, která poskytne spoustu háčků a úchytů pro zavěšení a uložení nezbytností.

Venkovní bar: pracovní lavice
Zdroj: www.bhg.com

Vytvořte koktejlovou skříňku

Nemusíte mít velkou zahradu nebo terasu, abyste si mohli užít venkovní bar. Přidáním odolné skříňky do vašeho venkovního prostoru získáte praktické úložiště pro vaše oblíbené letní sklo a náčiní. Při návštěvě hostů můžete na vrch skříňky umístit kbelík s ledem a další nezbytnosti pro snadné podávání nápojů.

Venkovní bar: skříňka
Zdroj: www.bhg.com

Rozšiřte svoji venkovní kuchyň

Jedním z nejsnazších způsobů, jak zahrnout venkovní bar, je rozšířit vaši venkovní kuchyň o několik extra čtverečních metrů. Pro rozsáhlé vestavěné kuchyně, jako je tato, jsou místa pro uložení, podávání a chlazení nápojů nezbytná. Kbelíky s ledem, sklenice a široká nabídka nápojů se snadno vejdou na prostorný kamenný bar.

Venkovní bar: venkovní kuchyň
Zdroj: www.bhg.com

Přeměňte pojízdný vozík

Přeměna nerezové kuchyňské přípravné stanice na přenosnou nápojovou stanici je praktická a efektivní. Několik úrovní a polic je ideální pro skladování a podávání nápojů. Kbelíky s ledem a nápojové dávkovače umožňují hostům snadno si vzít svůj oblíbený nápoj. Pro příjemnou atmosféru a snadnější podávání po setmění přidejte světelné řetězy.

Přeměňte pojízdný vozík
Zdroj: www.bhg.com

Postavte venkovní bar

Tento DIY bar vyžaduje pouze šest materiálů (včetně levných betonových bloků) a několik hodin práce. Chytrý design zahrnuje přihrádky na ubrousky a malé květináče v základně. Pevný a připravený na venkovní podmínky, tento DIY venkovní bar je ideální pro neformální setkání, narozeninové oslavy, bufety a další akce.

Postavte venkovní bar
Zdroj: www.bhg.com

Shrnutí

Celkově lze říci, že venkovní bar je skvělým doplňkem každé zahrady nebo terasy, který povýší vaše párty na novou úroveň. S několika jednoduchými kroky a trochou kreativity můžete vytvořit prostor, kde budou vaše večírky nezapomenutelné. Ať už zvolíte pevnou instalaci nebo přenosné řešení, důležité je, aby byl váš bar funkční a esteticky příjemný. Hosté ocení nejen osvěžující nápoje, ale i stylové a pohodlné prostředí, které jim nabídnete. Užijte si letní sezónu plnou zábavy a relaxace s dokonalým venkovním barem!

Podívejte se i na náš další článek! Nejoblíbenější sušené květiny pro dlouhotrvající krásu

Venkovní bar: pracovní lavice
Venkovní bar: skříňka
Venkovní bar: venkovní kuchyň
Postavte venkovní bar

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno