ložnice
Zdroj: www.realhomes.com

Měkké barevné palety, luxusní ložní prádlo a snový dekor vytvářejí klidný a odpočinkový prostor v ložnici. Tyto prvky jsou také charakteristické pro francouzský venkovský styl, což dělá tento estetický přístup ideálním pro snové útočiště. Styl krásně kombinuje prvky běžně nalezené v francouzských venkovských chalupách s detaily připomínajícími pařížské paláce. Výsledkem je směs útulnosti a elegance, která vás každou noc ukolébá do hlubokého spánku. Abychom vám pomohli proměnit váš prostor v elegantní útočiště, sdílíme naše nejlepší nápady na francouzskou venkovskou ložnici, které vás inspirují k dalšímu redesignu.

Inspirace vzorů ve francouzském venkovském stylu

Vzor hraje důležitou roli ve francouzském venkovském stylu, takže se nebojte kombinovat charakteristické motivy při navrhování vaší ložnice. Čelní deska postele s kostkovaným vzorem vytváří nádherné pozadí pro polštáře s damaskovým vzorem. I různé šířky prken na stěnách s shiplapem a tvrdých dřevěných podlahách přispívají k neformálnímu pocitu tohoto prostoru. Tato kombinace vzorů a textur dodává místnosti hloubku a osobitost, což je klíčovým prvkem francouzského venkovského stylu.

Elegantní útočiště: nápady na francouzskou venkovskou ložnici
Zdroj: www.bhg.com

Útulná francouzská venkovská ložnice

Ačkoli je barevná paleta tohoto prostoru výrazně neutrální, vyzařuje zemité kouzlo. Bledě zelené stěny, slunné žluté akcenty a teplé dřevěné podlahy pomáhají přinést přírodu dovnitř. Francouzská komoda ve stylu bombe vedle postele je zřejmou volbou pro tento design ložnice. Celkový dojem je harmonický a uklidňující, což je ideální pro relaxační útočiště.

Elegantní útočiště: nápady na francouzskou venkovskou ložnici
Zdroj: www.bhg.com

Okenní lavička v ložnici

I když se díváte na městský chodník místo na pole, můžete se přenést do francouzského venkova čtením románu zasazeného do Francie. Vyhraďte si koutek v ložnici na čtení a vyplňte ho útulným venkovským dekorem, jako jsou texturované polštáře a nábytek s obloukovými okraji. Tento malý únikový prostor vám umožní odpočívat a snít o francouzské krajině, i když jste ve městě.

lavička
Zdroj: www.bhg.com

Moderní francouzská venkovská ložnice

Tato ložnice přidává drobné prvky francouzského venkovského stylu, které jsou patrné na oversized čelní desce postele a rustikální dubové lavičce na nohou postele. Posuvné dveře do koupelny jsou klíčovým prvkem venkovského designu, zatímco závěsná koule je spíše reminiscencí středověkého moderního dekoru, čímž se do prostoru vnáší moderní prvek. Kombinace těchto prvků vytváří vyvážený a stylový prostor.

Elegantní útočiště: nápady na francouzskou venkovskou ložnici
Zdroj: www.bhg.com

Starodávný nábytek v ložnici

Ačkoliv je celkový tón tohoto prostoru jednoduchý, jeho dominantní kus nábytku je hodný velké francouzské ložnice. Antická ořechová komoda se zrcadlem zaujme svým bohatě zdobeným řezbářstvím. Ostatní dekorace jsou minimalistické, což vytváří nenápadně elegantní venkovský pocit. Tato kombinace starodávného nábytku a jednoduchého dekoru přidává prostoru sofistikovanost a kouzlo.

Elegantní útočiště: nápady na francouzskou venkovskou ložnici
Zdroj: www.bhg.com

Nenápadná francouzská venkovská ložnice

Krása navrhování vaší ložnice spočívá v tom, že můžete kombinovat různé styly dekorace, aby vznikl váš osobitý prostor. Tato konkrétní ložnice má nenápadný prvek francouzského venkovského stylu, jako je vysoká čelní deska postele s hřebíčky a lavička na nohou postele. Moderní noční stolek, římské rolety a boho ratanové světlo dodávají prostoru o něco modernější vzhled. Tato směsice stylů vytváří harmonický a jedinečný prostor.

Elegantní útočiště: nápady na francouzskou venkovskou ložnici
Zdroj: www.bhg.com

Francouzský venkovský styl přináší do ložnice kombinaci útulnosti a elegance, která je ideální pro klidný spánek. Inspirace vzory, teplé zemité tóny, útulné koutky a kombinace moderních prvků se starodávným nábytkem jsou klíčové pro vytvoření tohoto stylu. Při navrhování vaší ložnice se nebojte kombinovat různé motivy a textury, aby vznikl prostor plný osobitosti. Starodávný nábytek přidává prostoru sofistikovanost a jednoduchý dekor zajišťuje harmonický vzhled. Teplé barevné palety a správná kombinace moderních a venkovských prvků vytvoří útulné a elegantní útočiště. Kombinace těchto prvků nejenže zkrášlí váš prostor, ale také vám poskytne klidné místo pro odpočinek a snění.

Podívejte se i na náš další článek! Nápady na polozapuštěné bazény pro všechny velikosti pozemků

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno