Již po sedmnácté se v Plzni uskuteční dvojice oblíbených veletrhů, které se stanou jedinečnou příležitostí pro všechny milovníky moderního bydlení a zdravého životního stylu. Od pátku 18. října do neděle 20. října 2024 se v hale TJ Lokomotiva v Plzni – Slovanech uskuteční veletrh stavebnictví a bydlení Moderní dům a byt společně s veletrhem kosmetiky, módy a zdravého životního stylu Žena a domov. Návštěvníci se mohou těšit na více než stovku vystavovatelů, kteří představí nejnovější trendy a produkty z těchto oblastí. Přijďte s celou rodinou inspirovat se a nakoupit na největší veletržní akci v Plzni.

Moderní dům a byt – Váš průvodce moderním bydlením
Odborníci na veletrhu Moderní dům a byt vám představí nejnovější technologie a materiály, které vám pomohou nejen zkrášlit váš domov, ale také snížit náklady na topení a energie. K vidění budou inovace v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaiky, solárního ohřevu vody, ale také moderní kotle na tuhá paliva, plynové či elektrické vytápění. Návštěvníci se také dozví, jak efektivně řešit sanaci zdiva, hydroizolaci, tepelnou izolaci či instalaci bezpečnostních a protipožárních dveří.

Mezi další vystavovatele se řadí firmy zaměřené na moderní vinylové podlahy, dveře, okna a stínící techniku. Pro ty, kteří plánují stavbu či rekonstrukci, bude zajímavá prezentace dřevostaveb, nízkoenergetických a pasivních domů, stejně jako nabídka zahradnického nářadí a techniky. Zájemci si budou moci prohlédnout také nabídku postelí z masivu, centrálních vysavačů či nabídky finančních služeb a nemovitostí.

Žena a domov – Místo, kde se splní vaše sny a v klidu nakoupíte
Pro všechny, kteří hledají inspiraci pro svůj šatník či domácnost, nabízí veletrh Žena a domov nepřeberné množství produktů a služeb. Najdete zde módní konfekci pro dámy i pány, spodní prádlo, chytré oblečení, které se nepropotí, nebo elegantní kabelky, rukavice, peněženky, šperky a další doplňky.

Pro milovníky krásy bude připravena široká nabídka dekorativní a léčivé kosmetiky, parfémů, esenciálních olejů.  Nebude chybět numerologický výklad či minerální léčivé náramky. Pokud hledáte originální vánoční dárky, nenechte si ujít nabídku českého skla, porcelánu, bytového textilu či vánočních ozdob. Pro gurmány bude k dispozici bohatý výběr bylinných čajů, koření, bezlepkových výrobků a dalších delikates včetně jedlého hmyzu.

Oba veletrhy slibují jedinečný zážitek pro celou rodinu. Přijďte se inspirovat, objevovat nové trendy a nakoupit na největší veletržní akci v Plzni! Vstupné je 60/30 Kč. Volná vstupenka ke stažení zde.

 Tak neváhejte a udělejte si čas od pátku do neděle 18. – 20. října 2024 a navštivte největší prodejní veletržní akci v Plzni.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno