Pěstování rajčat ve foliovníku
|
|
|
|
|
|
|
host - 164.41 (?) 28.2.2011 18:33, zobrazeno: 36595x
Dobrý den, ráda bych poprosila zkušené zahradkáře, aby se se mnou podělili o pěstování rajčat ve foliovníku. Já mám ve foiliovníku zasazené papriky, okurky a rajčata, všem se daří, ale rajčata jsou vždycky na tom hůř.Buď nezčervenají celé, vršek u stopky je zelený nebo mají černé fleky nebo praskají. Zalévám je ob den a dosti hojně. Při sázení dáváme kravský hnůj nebo slepičince.Vyštipuji, větráme skleník... ale pořád je to málo, prosím poraďte. Děkuji moc za radu B
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 164.41 (?), 28.2.2011 19:18
Jinak by to nešlo, máme zahradu asi tak 600 m.n.m. a rajčata mám na jedné straně foliovníku, takže se zálivkou problém není. Já zalévám obd en, nevím jakou mám odrůdu, vždycky dostanu už předpěstované rostlinky od zkušené pěstitelky, takže by s tím neměl být problém.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 164.41 (?), 28.2.2011 20:53
Já právě nemám takovou možnost, abych je mohla pěstovat pod střechou.Vím, že rajčata nemájí rády, déšť.A jak se jim daří v tom skleníku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 164.41 (?), 1.3.2011 19:11
A jsou hezká, jo? Tak teda fakt nevím, proč se nám nedaří vypěstovat hezká rajčata.My taky nepoužíváme žáné chemie, na přihnojení občas slepičince.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 164.41 (?), 1.3.2011 21:16
Ještě bych se chtěla zeptat, jak často zaléváte, já obden. Prý mají rády hodně vody, pak začnou praskat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|