Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Velkopavlovická má místama slabý moniliový úžeh taky a vedle kde úžeh není hned plůdky rostou pěkné velké bez problému... vlastně všem odrůdám plůdky rostou. Ale Leskora je zřejmě na mon. úžeh tak precitlivělá, když to vezmu tak mon. úžehem je u ní poškozeno tak 5% vetviček, to je myslím dobrý výsledek a přesto pro plůdky zničující skoro na celém obrostu. Zcela 100% čisté stromy bez moniliovéhu úžehu zřejmě už nikdy nebudou, podobně jako s kadeřavostí i přes dobře načasované postřiky stejně místama se to kroutí, ale nic vážného. Bohužel pro Leskoru to vypadá že ano. Druhá Leskora v zahradě kde není mon. úžeh letos téměř žádný tak 1% poškození, u ní skoro všechny plody rostou dobře velké. Ještě mám třetí Leskoru, úžeh taky skoro žádný max 1% větviček napadené a tam nevyrostla do normální velikosti tak polovina plůdků. U této nejhorší Leskory na fotce je 90% násady zakrslé a to je moc, postřik byl do květu 1x signum větve z obou stran až do skanutí.

Tak mám ten dojem že je problém jen s Leskorou, ale jinde to může být jinak, tak se ptám jestli máte někde taky zakrslé plůdky i když stromy nejsou moc poškožené mon. úžehem. MH

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika